El proper dimarts 29 de juny a les 19.00 hores presentarem oficialment el nostre partit a tota la ciutadania barcelonina a l’emblemàtic espai del Recinte Modernista de l’ Hospital de Sant Pau.

Aquest acte significa el tret de sortida per les Eleccions Municipals del 2023 i ens agradaria comptar amb la teva presència. BCN ETS TU manté l’essència dels seus principis amb importants punts que són la base del nostre projecte com son els mandats limitats, una nova ideologia basada en la gestió i la necessitat d’experiència o formació per ostentar càrrecs de responsabilitat.

T’esperem !

Daniel Vosseler

Recinte Moderniste Sant Pau
Carrer Sant Antoni M. Claret 167
Entrada carrer Cartagena
Barcelona

Important: Siusplau confirmar assistència enviant un missatge o trucant al
+34 632 930 884  i indicant el nombre d’acompanyants.

El próximo Martes 29 de Junio a las 19.00 horas presentamos oficialmente nuestro partido a toda la ciudadania barcelonesa en el emblemático espacio del Recinto Modernista del Hospital de Sant Pau.

Este acto significa el pistoletazo de salida para las Elecciones Municipales del 2023 y nos gustaría contar con tu presencia. BCN ETS TU mantiene la eséncia de sus principios con importantes puntos que son la base de nuestro proyecto como los mandatos limitados, una nueva ideología basada en la gestión y la necesidad de experiencia o formación para ostentar cargos de responsabilidad.

Te esperamos !

Daniel Vosseler

Recinte Moderniste Sant Pau
Carrer Sant Antoni M. Claret 167
Entrada carrer Cartagena
Barcelona

Importante: Por favor confirmar asistencia envíando un mensaje o llamando al
+ 34 632 930 884  e indicando el número de acompañantes.