Daniel Vosseler

Daniel Vosseler, nascut al característic barri de Gràcia de Barcelona i amb arrels alemanyes i franceses, ha desenvolupat tota una vida dedicada a l’activisme social entre els carrers que li van veure créixer i convertir-se en advocat.

Després d’aconseguir llicenciar-se i acabar tres màsters, es dedica professionalment a l’advocacia des de fa més de 20 anys i també assessora a diverses associacions i oenegés. Durant l’exercici de la seva professió ha aconseguit sentències úniques, molt rellevants per a la vida pública de la societat barcelonina, com per exemple la resolució judicial pel primer cas de mobbing immobiliari o la sentència contra la xenofòbia en el futbol. A més, l’any 2015, la Generalitat de Catalunya li va concedir el premi per la seva trajectòria en la Seguretat Vial després d’atendre a més de 10.000 víctimes afectades per accidents de trànsit i obtenir diferents sentències pioneres en matèria de circulació.

Daniel Vosseler és l’impulsor de la plataforma ciutadana Barcelona Com La teva i assumeix la seva adreça amb la clara intenció de recuperar els espais públics per als veïns i veïnes de la ciutat. Per a això, ha fixat com algun dels seus objectius prioritaris la recuperació d’una Barcelona segura, sostenible i que cuidi de les seves gents a través de mesures socials i d’integració. No treballa sota cap bandera ideològica, més aviat al contrari: pretén reunir a la ciutadania barcelonina des de la inclusió, el respecte, la multiculturalitat i les polítiques municipals.

Aquest advocat abanderat de les causes socials completa la seva vida professional impartint classes universitàries a més d’oferir conferències en multitud d’espais culturals i compagina tot l’anterior amb la seva vida familiar, ja que està casat i a més és pare d’un nen i una nena.

Quieres formar parte de nuestra plataforma transversal?

Acepto la Política de Privacidad de la web.

Bcn Ets Tu

Barcelona, Social ets tu, viva ets tu, oberta ets tu, responsable ets tu, segura ets tu, diversa ets tu.