El nostre president

Daniel Vosseler

Daniel Vosseler, és el president del partit i el candidat a l’alcaldia de Barcelona. Va néixer al barri de Gràcia fa 49 anys, està casat i és pare de dos fills. L’any 1997, amb vint-i-quatre anys, va obrir el seu propi despatx d’advocats, Vosseler Advocats. Al llarg d’aquests vint-i-cinc anys d’exercici de la professió al capdavant del seu bufet ha portat molts casos amb ressò mediàtic i ha participat en diferents espais televisius i radiofònics aportant expertesa en matèria jurídica.

En Daniel Vosseler sempre ha estat un home molt vinculat a causes socials i benèfiques en diferents institucions de Barcelona. Des de ben petit va ser un gran practicant de diferents esports però especialment de gimnàstica, arribant a ser campió de Catalunya. Actualment, és un gran amant i practicant del tenis.

Per què vull ser el teu alcalde?

Perquè crec en el potencial de la ciutat, perquè m’estimo la meva ciutat i perquè crec que Barcelona es mereix una altra manera de ser governada i gestionada.
Els polítics de sempre m’han decebut i humilment crec que han decebut a bona part de la població de Barcelona. Crec que un altre model de governança és possible i que hem de tornar a col·laborar el sector públic i el sector privat (o com jo prefereixo anomenar-lo el sector de la vida real). Aquests sectors no poden anar cada cop més per separat perquè dividits resten a la ciutat i jo aposto per sumar perquè sumant multipliquem. Vull aportar el model de gestió privada, és a dir, el que tu i jo fem servir a casa nostra o en la nostra vida privada, a la gestió publica, prioritzant dos criteris de gestió per sobre dels altres, l’eficiència i la meritocràcia. Crec que els models de governança de la classe política actual, i de sempre, han fracassat, perquè estan basats en la ideologia i no en el sentit comú i això és el que vull aportar, sentit comú en totes les decisions que es prenguin des de l’Ajuntament, aquest és el meu compromís si tinc la teva confiança.

FORMA PART DEL SÍ

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: BCN ETS TU
Contacte DPO: pots contactar amb la persona delegada de protecció de dades en el correu-e:
info@barcelonaetstu.cat
Finalitat: enviament d'informació relacionada amb l'activitat de l'entitat. Legitimació: consentiment de la persona interessada mitjançant registre en lloc web.
Cessió a tercers: no se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen en la informació addicional.
Informació addicional: pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la pàgina web de BCN ETS TU:
https://www.barcelonaetstu.cat/politica-de-privacidad/
× Contáctanos