El candidat - Barcelona ets tu
15261
page-template-default,page,page-id-15261,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

El candidat

foto dani

DANIEL VOSSELER

Daniel Vosseler, nascut al característic barri de Gràcia de Barcelona i amb arrels alemanyes i franceses, ha desenvolupat tota una vida dedicada a l’activisme social entre els carrers que li van veure créixer i convertir-se en advocat.

Després d’aconseguir llicenciar-se i acabar tres màsters, es dedica professionalment a l’advocacia des de fa més de 20 anys i també assessora a diverses associacions i oenegés. Durant l’exercici de la seva professió ha aconseguit sentències úniques, molt rellevants per a la vida pública de la societat barcelonina, com per exemple la resolució judicial pel primer cas de mobbing immobiliari o la sentència contra la xenofòbia en el futbol. A més, l’any 2015, la Generalitat de Catalunya li va concedir el premi per la seva trajectòria en la Seguretat Vial després d’atendre a més de 10.000 víctimes afectades per accidents de trànsit i obtenir diferents sentències pioneres en matèria de circulació.

Daniel Vosseler és l’impulsor de la plataforma ciutadana Barcelona Com La teva i assumeix la seva adreça amb la clara intenció de recuperar els espais públics per als veïns i veïnes de la ciutat. Per a això, ha fixat com algun dels seus objectius prioritaris la recuperació d’una Barcelona segura, sostenible i que cuidi de les seves gents a través de mesures socials i d’integració. No treballa sota cap bandera ideològica, més aviat al contrari: pretén reunir a la ciutadania barcelonina des de la inclusió, el respecte, la multiculturalitat i les polítiques municipals.

Aquest advocat abanderat de les causes socials completa la seva vida professional impartint classes universitàries a més d’oferir conferències en multitud d’espais culturals i compagina tot l’anterior amb la seva vida familiar, ja que està casat i a més és pare d’un nen i una nena.

Tots volem una Barcelona com tu