Dimensions - Barcelona ets tu
14093
page-template-default,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Dimensions

SOCIAL com tu

Barcelona ha estat sempre una ciutat líder en drets socials. Des dels nostres carrers hem reclamat la democràcia, hem organitzat unes Olimpiades, lluitat contra el terrorisme, millorat la vida de moltes persones. Hem estat sempre lluitadors pels drets socials. Ens preocupen els nostres Majors, que siguem més Solidaris entre tots, que ens Ajudem i Lluitem per continuar sent una ciutat que abraça a tots sense distincions.

VIVA com tu

Nosaltres, els barcelonins, som gent treballadora, amants del treball ben fet, des del respecte i l’esforç. No podem perdre mai aquests valors que impulsen la nostra Societat i Economia. Hem d’aplicar-los al Turisme, a l’Educació, a l’Empresa, als Emprenedors. Siguem líders de nou en Cultura, en Art, Recerca, Música i Tecnologia. Recuperem la nostra energia com a ciutat.

OBERTA com tu

Immigrants sou benvinguts, de qualsevol racó. Refugiats o Lliures, volem ser la vostra llar i el lloc on pugueu exercir els vostres oficis i passions, sempre des del respecte comú i la convivència. Som una ciutat oberta, moderna, que gràcies a la mescla de cultures, llengües i costums dels nostres veïns: llatins, europeus, asiàtics o africans, oferim un lloc únic per a viure. Tots som Barcelona.

RESPONSABLE com tu

Estem compromesos amb el Medi Ambient, amb la lluita per tenir un aire net, sense contaminació. Advoquem per les Energies Renovables, els Espais Verds, la neteja dels nostres barris, sense sorolls ni brutícia. Volem que la ciutat torni a ser un exemple de convivència i d’harmonia. Barcelona, torna a posar-te maca!

SEGURA com tu

Hem de recuperar la ciutat per als nostres veïns, avui és una ciutat sense Llei i és la principal preocupació dels barcelonins. Més seguretat, amb més Polícia i més treball de cooperació entre el sector privat i el públic. Cura i Atenció a les víctimes, atenció a la sinistralitat, a la violència de gènere, al maltractament animal.

DIVERSA com tu

Està al costat dels col·lectius que lluiten pels seus drets, per la igualtat d’oportunitats i perquè desaparegui qualsevol forma d’homofòbia, transfòbia i bisfobia ja sigui per raons de raça o color de pell. Volem la igualtat en educació, sanitat, justícia, volem que es defensin els nostres drets i sobretot lluitarem contra l’exclusió laboral que és un dels camps on encara existeix molta discriminació. Per descomptat no deixarem de costat als nostres majors, els nostres nens o els nostres adolescents.