El nostre origen

Un model basat exclusivament en la gestió.

BCN ETS TU neix com a plataforma de caràcter transversal

Formada per professionals i veïns de tots els àmbits de la ciutat.

Els ciutadans de Barcelona estimem a la nostra ciutat. Una ciutat diversa, acollidora i oberta, una Barcelona viva i amb personalitat, una ciutat oberta al futur i referent.

En els últims anys, hem viscut moments molt complicats en pràcticament tots els àmbits sota un govern que no ha sabut gestionar i perdent tots els valors que ens han caracteritzat com la seguretat, la desigualtat, el nostre comerç … etc

Bcn Ets tu es consolida com a alternativa com a gestors professionals amb l’únic objectiu de recuperar la nostra ciutat i tornar a situar-la on li correspon. Recuperar Barcelona és sens dubte el nostre objectiu.

Logos 2018- 2020

BCN ETS TU, inicia un procés en el qual es van implicar moltes persones que van treballar amb uns objectius molt concrets. Les propostes per a recuperar la nostra ciutat amb l’ajuda dels veïns i veïnes, dels nostres comerciants d’empreses i amb tot aquell que es va sumar a un plantejament i forma de fer diferent de tot perquè a BCN ETS TU no existeixen els polítics ni tenim lligams amb ningú, només amb la gestió professional.

Tenim molt clars, en tot cas, els principis i compromisos que caracteritzen el nostre projecte des del seu inici.

Avui, el nostre compromís segueix intacte, igual que els nostres principis que fan que BCN ETS TU, prengui noves iniciatives de futur. Ens preparem perquè al 2023, puguem presentar el nostre projecte a la societat amb totes les garanties d’èxit i per a això, ens hem convertit en un partit on poder presentar-nos sense les traves burocràtiques que existeixen per a les plataformes.