Skip to main content

Els animals senten i pateixen, i per tant, mereixen ser cuidats i respectats, i la millor manera que pot tenir una ciutat perquè això es faci efectiu és tenir una coselleria que es dediqui de ple. És per això que des de Barcelona Ets Tu crearem la Conselleria de Benestar Animal tan aviat com arribem al govern municipal.

De fet, segons epdata.es, “al voltant de 280.000 gossos i gats van ser abandonats o es van perdre el 2020 a Espanya, un descens del 6,6% respecte al 2019, segons les estimacions elaborades per la Fundació Affinity a partir dels animals recuperats per societats protectores, ajuntaments i consells comarcals d’Espanya.”

 

Font: epdata.es

A més, ara que arriba l’estiu i segons la mateixa font, els mesos entre maig i juliol és l’època de l’any en què es recullen més animals abandonats o extraviats, en proporció al total que entren als refugis. El 2020, a més, es va produir un descens durant els mesos de confinament.

No obstant això, hi ha dues realitats diferents segons siguin gossos o gats. Mentre que l’entrada de gossos a refugis i protectores es manté “molt estable” al llarg de tot l’any, l’arribada de gats “és molt més elevada durant el segon quadrimestre de l’any”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad