Per a qualsevol informació truca'ns + 34 632 930 884

El nostre objectiu és tornar a situar Barcelona entre les primeres capitals del món en drets socials i economia, i ser una ciutat de referència a la Unió Europea.

Principis, honestedat, esforç i valors

Són les nostres formes de fer en la política i en la vida privada. No canviarem. Sense valors ni sentit comú no hi ha política.

Demòcrata i municipalista

Ser demòcrata és més que votar cada quatre anys. És participar i comprometre activament amb la ciutat on vivim. Governar sense partidismes ni consignes. Barcelona està per sobre de qualsevol interès partidista.

Diàleg

Respecte a la pluralitat. La mà estesa sempre, el diàleg, la confiança i el consens són normes indispensables a BCN ETS TU.

Justícia social

Treballar és una prioritat: lluitar contra la pobresa i l'exclusió social. Amb igualtat d'oportunitats i llibertat per escollir. No volem que ningú es quedi enrere.

Sense privilegis

Amb austeritat, dedicació i transparència. No ens vam presentar per aconseguir un sou. Som professionals i amb una professió assentada. No carregarem sobre les arques de l'ajuntament amb dietes o despeses injustificables o personals. La nostra família i amics no formaran part d'aquest entorn professional.

Alcaldia propera

Volem una alcaldia propera a la ciutadania. Cal conèixer cada racó de la nostra ciutat, cada districte i cada barri, escoltar als nostres veïns i veïnes, parlar amb les entitats, amb el nostre comerç tan important per al desenvolupament de la nostra ciutat ... Només així coneixerem les mancances i la feina que cal fer.

Sol·licitud

Afiliació

Televisió

BCN TV